Cautare

3198 de rezultate pentru "clasament de fotbal diviziad cluj" (3.16 secunde)
Liga I Surpriza de proportii in Gruia: CFR Cluj - Viitorul Constanta 0-1/ Ioan Andone:
Romania - Muntenegru 1-1 Reprezentativele de fotbal ale Romaniei si Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminica seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, in primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.
Nou-promovata Dunarea Calarasi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia CFR Cluj, campioana en-titre, intr-o partida din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputata sambata dupa-amiaza.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune. ... casa, apartament, vila, etc., indiferent de numarul camerelor. De cativa ani, Clujul este inima Romaniei, intrucat aici se construiesc cele mai multe locuinte (apartamente, case,vile).
Pandurii Targu Jiu negociaza transferul atacantului Mahambe Tamboura, de la campioana Macedoniei, FK Shkendija Oficialii gorjeni l-au remarcat pe Mahambe Tamboura (20 de ani) in meciul direct pe care Pandurii Targu Jiu l-a disputat in Antalya cu campioana Macedoniei, FK Shkendija, scor 0-3.
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. ... - Am inteles ca pana la sfarsitul saptamanii lucrurile se vor rezolva, a precizat seful Federatiei Romane de Fotbal.
VfB Stuttgart si Steaua Bucuresti au terminat la egalitate, 2-2, in meciul disputat joi seara, in Grupa E a Europa League la fotbal, pe Mercedes-Benz Arena. ... Nu trebuie uitat nici faptul ca atacantul de origine braziliana Cacau a trimis de doua ori mingea in bara.
Universitatea se afla acum intr-un turneu de pregatire si jocuri de verificare in Cipru, iar la ora la care scriu aceste randuri nu cunosc rezultatul amicalului de ieri dupa-amiaza cu Tavria Simferopol.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului.
Ion Iliescu nu va candida singur pentru functia de presedinte al PSD. Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Nu as fi vrut sa-l comentez acum pentru ca doream sa ma refer, poate mai tarziu, la o chestiune de principiu ce mi se pare importanta.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. Alaturi de presedintele PSD, Mircea Geoana, s-au aflat secretarul general al PSD, Miron Mitrea, presedintele executiv al PSD, Dan Mircea Popescu, si vicepresedintii Ilie Sarbu, Ioan Rus si Mihai Tanasescu.
FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
google-analytics.com